18 Nisan 2012 Çarşamba

Bu Hava Olayları Sizce Normal mi?

Merak etmeyin konuyu 2012'ye bağlamayacağım ama dikkatinizi çekti mi bilmem özellikle son yıllarda felaketler üç dört kat arttı.Yoksa bize mi öyle geliyor?
Bugün dışarıda işimiz vardı ve fırtınanın tam göbeğine düştük iyi mi?Sıçanlar bizden daha kuru vallahi.Aslında il olarak depreme de fırtınaya da alışığız.Sel de gördük fırtınanın alasını da.Neyse demek istediğim  eskiden de bunlar oluyordu belki ama medya ve internet olmadığı için çok fazla haberimiz olmuyordu.Mesela Endonezya'da olan depremi ancak haber izlersek biliyorduk.Ya da arkadaşımızdan alıyorduk haberi.Bana sorarsanız beni en çok ürküten dünya çapında duyulan garip sesler.Yok manyetik alanmış yok zartmış zurtmuş.Dünya yeter be diye haykırıyor resmen.Dünya'yı yavaş yavaş yok ediyorduk zaten ama biraz daha hız kazandırıyoruz sanki bu yıkıma.İntikamı acı olacak eminim.Küresel ısınma,kar fırtınaları,depremler,seller...Ne olacak bizim halimiz?Bence işaretleri ciddiye almalıyız.Üzerimize düşen görevi yerine getirmeliyiz.Yere ve denize çöp atmamak bile fark yaratabilir.Bundan en fazla hayvanlar etkileniyor.Çevre kirliliği bir yana bir de gürültü kirliliği var.Pazar kurulduğu gün cehennem gibi geliyor bana.Dolmuşlar,taksiler basıyor kornaya.İki dakika beklesen ölür müsün?Yok,zooort zoooort,bip biiiiiiiiip...Sres yaratıyor bu tür şeyler.Umarım birgün,dünyaya yaptıklarımız bize geri dönmez.Sevgiler.
Edit:Az önce kornaya basıp giden iki araç birbirine girdi,diyorum ben size almayın benim ahımı çıkar aheste aheste :D

5 yorum:

  1. nice blog!

    wanna follow each other dear?

    have a nice day ya!

    YanıtlaSil
  2. thank you for visiting,if you follow me I'll follow you too. :)

    YanıtlaSil
  3. havalar anormal ve bu herşeyi daha ilginç yapıyor. ve evet bence yine 2012, bin kere 2012.

    ayrıca 230. üyemsin, yazı var sana.

    http://sorbeniustana.blogspot.com/2012/04/230uyeye-jagermeister.html

    buyur :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim hem yorumun hem de yazın için ayrıca jackie chanli kısmı çok beğendim :)) bu arada mouse da tamamdır ;)

    YanıtlaSil
  5. Ben pazar gürültüsü ve yoğunluğundan, içine giremiyorum bile.. dünyanın çığlık atarak isyan etmesi normal.. Bir de söylemeden edemeyeceğim "yaşasın marduk " Sen bağlamadın ama bak ben bağladım olayı 2012'ye ;)

    YanıtlaSil